Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

Keksijäkilpailu

marraskuu 1 @ 08:00 - joulukuu 15 @ 17:00

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuva saa ensi-iltansaelokuvateattereissa 25.12.2018. Yksi Marjatta Kurenniemensamannimisen kirjaan perustuvan elokuvan päähenkilöistä on keksijä Vekotiitus Vappunen. Vekotiitus rakentaa elokuvassa Nukutuskelloa, joka nimensä mukaisesti ei herätä vaan nukuttaa.

Lasten uutiset järjestää yhdessä tiedekeskus Heurekan ja Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan kanssa keksijäkilpailun. Kilpailuaikaa alkaa 1.11.2018 ja päättyy 15.12.2018

Kilpailutehtävänä on: Mikä keksintö helpottaisi sinun/läheisesi elämää? 

Kilpailuun voi osallistua toimittamalla keksinnön suunnitelman/piirustuksen/prototyypin postilla, sähköpostilla, videotiedostona tai viemällä sen itse paikalle tiedekeskus Heurekaan Vantaalle 15.12.2018 mennessä. Kilpailuun voi osallistua yksin, kaksin, joukkueena tai vaikka koko luokan yhdessä tekemällä ja suunnittelemalla keksinnöllä. Voittajat valitsee raati, joka koostuu Heurekan ja Lasten uutisten edustajasta sekä nelihenkisestä lapsiraadista. Parhaat keksinnöt esitellään Heurekan tiloissa joulukuussa. Kolmen parhaan keksinnön voittajat julkistetaan xx.xx.2018 ja he saavat vuoden 2019 vuosikortit Heurekaan koko perheelle. Jos voittaja on luokka tai työryhmä, on palkintona vuosilippu jokaiselle voittajatiimin jäsenelle.

Heureka järjestää joulukuussa 2018 keksijäpajoja Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan innoittamana. Keksijäpajojen yhteydessä on nähtävillä parhaat kilpailutyöt.

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
marraskuu 1 @ 08:00
Loppuu:
joulukuu 15 @ 17:00

Tapahtumapaikka

Heureka, Vantaa