Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

Martta-Kilpailu etsii arkea helpottavia innovaatioita

huhtikuu 23 - joulukuu 31

Millainen olisi astiankuivauskaapin veroinen, suomalaisten arkea helpottava keksintö? Marttaliitto julkisti tänään Ratkaisu:martta-kilpailun, jolla etsitään uusia innovaatioita sujuvaan arkeen. Kilpailun pääpalkinto on 10 000 euroa.

Ratkaisu:martta-innovaatiokilpailun tavoitteena on löytää ja palkita sellaiset henkilöt, järjestöt tai yritykset, joiden idealla voidaan edistää sujuvaa arkea kotitalousneuvonnan keinoin. Palkintojen saajat päättää kokeneista ammattilaisista koostuva raati. Ratkaisu voi olla esimerkiksi tekninen laite, tuote tai palvelu. Kilpailun järjestäjä edellyttää, että ratkaisu on kestävän kehityksen mukainen.

Kilpailuun voi osallistua yksin tai tiiminä. Martat, yhdistykset ja piirit, yrittäjät ja työntekijät, opiskelijat ja tutkijat – kaikki voivat lähteä mukaan ideoimaan ja kehittelemään jotakin ennennäkemätöntä ja tarpeellista. Kaikki hyvät ideat ovat tervetulleita – kilpailuun voi osallistua yhdellä tai vaikka viidellä eri innovaatiolla.

Kilpailun pääpalkinto on 10 000 euroa. Raha tulee käyttää idean edelleen kehittämiseen. Lisäksi jaamme 1 000 euron suuruiset opiskelija- ja marttapalkinnot. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan myös 500 euron palkintosumma.

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
huhtikuu 23
Loppuu:
joulukuu 31
Kotisivu:
https://www.martat.fi/martat/marttajarjesto/ratkaisumartta/

Järjestäjä

Martat