Ilmoitustaulu

Ilmoitustaulu-välilehdellä voit hakea yhteistyökumppaneita, myydä patentteja, yms.

Jos haluat ilmoituksesi näkyviin, niin ota yhteyttä sahköpostilla osoitteeseen keksinnot@keksinnot.fi.

 

Yhteistyö VAAO ja Keksinnöt.fi välillä aloitettu!

Vuoden 2018 yksi iso tavoite tulee täyteen kun Keksinnöt.fi aloittaa yhteistyön Valkeakosken ammattiopiston kanssa lokakuussa. Yhteistyön tavoitteena on tukea sekä opiskelijoita että keksijöitä. Keksijöillä on nyt mahdollisuus saada apua keksinnön prototyypin luomiseen yhteistyön avulla. Tämä yhteistyö tulee avaamaan paljon ovia keksijöille!

Valkeakosken ammattiopisto (VAAO) on Valkeakoskella, Etelä-Pirkanmaalla toimiva monialainen ammatillinen oppilaitos. Vuosittain ammatillisissa perustutkinnoissa opiskelee noin 1060 opiskelijaa. Koulutusaloina VAAOssa ovat tekniikan ja liikenteen ala, matkailu-, ravitsemis- ja talousala, sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala, yhteiskuntatieteiden-, liiketalouden ja hallinnon ala sekä luonnontieteiden ala.

VAAO toimii aktiivisesti yhteistyössä yrityselämän kanssa.

Yhteistyö Päivölä Student Innovation Lab’in kanssa!

PSIL (Päivölä Student Innovation Lab) on yli kahdenkymmenen lukio-opiskelijan työpaikka. Ideoimme ja toteutamme tilauksesta ohjelmistoprojekteja. Esimerkkejä aloistamme ovat fysikaalinen laskenta, prototyyppäys, matemaattinen mallinnus ja ohjelmistojen kehittäminen. Erilaiset harrastustaustat ja kiinnostuksenkohteet yhdessä osaamisen kanssa antavat meille mahdollisuuden toteuttaa projekteja monenlaisten aiheiden parissa.

Päivölän opiston Matematiikkalinja tarjoaa opiskeluvaihtoehdon matemaattisista aineista kiinnostuneille peruskoulunsa päättäneille nuorille. Linjalla opiskelu mahdollistaa samanaikaisesti myös lukio-opintojen suorittamisen Valkeakosken Tietotien lukiossa. Kahdessa vuodessa ehtii paljon – ylioppilaskirjoitukset lukiossa, kahden vuoden työharjoittelu, menestystä matematiikka-, fysiikka- ja ohjelmointikilpailuissa, ja yritteliäimmät ovat suorittaneet yliopisto-opintojakin.

Lue lisää matematiikkalinjasta: https://www.matematiikkalinja.fi/
Lue lisää PSIListä: https://psil.fi/

Ota yhteyttä:

Jesper Hjorth
040 567 2827
jesper.hjorth@psil.fi