Ladataan Tapahtumat

Menneet Tapahtumat

Tapahtumat Search and Views Navigation

Etsi Tapahtumat

Tapahtumat Search

elokuu 2018

Kokeilunpaikka Saunaturvallisuus Kilpailu

elokuu 21 - lokakuu 31

Keksitkö sinä idean, jolla voisi parantaa saunaturvallisuutta? Finanssiala ry julistaa avoimen kilpailun saunaturvallisuuden parantamiseksi digitalisaation keinoin. Ideahaku on osa valtioneuvoston kanslian Kokeileva Suomi -hanketta. Kilpailussa ei haeta valmista liikeideaa tai lopullista toteutusta, vaan alustavaa ajatusta siitä, miten yleisemmin voisimme tehdä kodista turvallisemman paikan. Vaikka kilpailun tavoite koskee ensisijaisesti saunaa, parhaat ratkaisuehdotukset on hyvä voida integroida kodin muuhun turvaratkaisuun. Kilpailuaika: 21.8.2018 – 31.10.2018. Raati palkitsee parhaan kilpailuehdotuksen marraskuun lopussa 2018. Palkinnon suuruus on 5 000 euroa.

Lue lisää »

lokakuu 2018

Viitasaaren Keksintöjen Viikko

lokakuu 5 - lokakuu 6

Tervetuloa ainutlaatuiseen keksintömessutapahtumaan 5.-6.10.2018 Viitasaarelle! Keksintöjen Viikko kokoaa 12. kerran yhteen keksijät, startup-yrittäjät, asiakkaat, rahoittajat ja asiantuntijat tarjoten näin erinomaisen mahdollisuuden verkostoitumiseen ja yhteistyökumppaneiden löytämiseen.

Lue lisää »

SMACC: Tervetuloa älykkäiden koneiden ja valmistuksen osaamiskeskittymä SMACC’n tapahtumaviikolle!

lokakuu 8 - lokakuu 11
Tampere

SMACC-viikon tapahtumat ovat maksuttomia ja ne ovat osa Tampere Smart City Weekiä.

Lue lisää »

IPR-Seminaari PK-Yrityksille

lokakuu 11 @ 08:30 - 12:30

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus tulla kuulemaan, mistä kaikesta IPR (Intellectual Property Rights, aineettomat oikeudet) muodostuu ja miten oikeuksia voi hyödyntää yrityksesi liiketoiminnassa. Yrityksen arvosta jopa 80% muodostuu sen aineettomasta omaisuudesta. Aamupäivän seminaarissamme asiasta kertovat alan kokeneet ammattilaiset. Kuulet myös esimerkkejä siitä, miten eri yritykset ovat hoitaneet oman aineettoman omaisuutensa hallintaa. Tapahtuma on suunnattu erityisesti startup- ja pk-yrityksille. Tapahtuma on maksuton. Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Patentti- ja rekisterihallitus, Elinkeinoelämän keskusliitto, Keskuskauppakamari, Suomen Yrittäjät, Viestintävirasto, Business Finland, Pirkanmaan ELY-keskus ja Pirkanmaan Yrittäjät.

Lue lisää »

marraskuu 2018

Autokorjaamomessut

marraskuu 9 - marraskuu 10
Helsinki

Kansainväliset autoalan ammattimessut Odotettu ammattitapahtuma kokoaa Messukeskukseen Helsinkiin 9.–10.11.2018 alan ammattilaiset niin autokorjaamoista, automaalaamoista, huoltoasemilta, korikorjaamoista, varaosaliikkeistä sekä alan oppilaitoksista ja yhdistyksistä.   Uusimmat innovaatiot ja ajankohtaiset teemat Tapahtumassa keskustellaan paljon alaa puhuttavista päivänpolttavista teemoista. Keskustelun herättäjänä toimii Kahvitauko-osio, jossa julkaistaan mielenkiintoisia alaa ja alan tulevaisuutta käsitteleviä blogikirjoituksia. Uudella Demoalueella pääset tutustumaan kiinnostaviin projekteihin. Tietovarikon monipuolisessa ohjelmassa puhutaan niin älypiirtureista kuin rengashotelleistakin.

Lue lisää »

PERTTI PASASEN keksintökilpailu 2018

marraskuu 14 - marraskuu 30

Kilpailussa haetaan suojattua keksintöä Kilpailun tarkoitus on kunnioittaa Pertti Pasasen elämäntyötä keksijänä. Kilpailussa haetaan uusia ja käytäntöön sovellettavissa olevia keksintöjä ja tuotteita. Kilpailun järjestäjänä on Savon Keksijät ry yhteistyössä Tuotantotalo Turpatalli Oy:n kanssa, joka on varannut palkintoihin vähintään 2500 euroa. Kilpailutöiden on oltava perillä marraskuun 30. päivään mennessä osoitteessa: Savon Keksijät ry, PL 1188, 70211 KUOPIO Kilpailun tulos julkistetaan 21.12.2018 mennessä.

Lue lisää »

The Wholesale Market and Teurastamo area Testbed Innovation Competition

marraskuu 14 - marraskuu 19
Helsinki

The innovation competition is organised to find new technological and other innovative solutions relating to food, plants and their production, packaging, circular economy and cleantech.   The deadline to enter the competition is on 19 November 2018.   What kind of innovation are we looking for? The innovation competition is organised to find new technological and other innovative solutions relating to food, plants and their production, packaging, circular economy and cleantech. What are we not interested in in this competition?…

Lue lisää »

Maatalous Konemessut

marraskuu 15 - marraskuu 17
Helsinki

Tervetuloa Suomen suurimpaan alan sisätapahtumaan. Sisä- ja ulko-osastoilla on esillä yli 200 yrityksen tuotteet ja palvelut. MaatalousKonemessuista kasvoi jo ensimmäisellä järjestämiskerralla Suomen suurin sisätiloissa järjestetty maatalousalan messutapahtuma. Tarjolla on saman katon alla historian laajin kattaus koneita, laitteita ja palveluita maatalouden tarpeisiin. Koneita pääsee myös kokeilemaan ja näkemään tositoimissa messukeskuksen laajoilla ulko-alueilla. Messukeskuksen päähallien lisäksi tapahtuman käytössä on kokous- ja kongressitilat asiantuntijaluentoihin ja seminaareihin. Messukeskuksen laajat ulkoalueet on näyttelykäytön lisäksi varattu testi- ja koeajoihin. Messuilla pääset kokeilemaan kiinnostavimpia koneita myös itse. Maataloussektorin innovaatiopalkinto…

Lue lisää »

FinnMateria messut

marraskuu 21 - marraskuu 22

Vuoden johtavat kaivosteollisuuden, metallinjalostuksen, kiviainesteollisuuden ja maarakentamisen erikoismessut tarjoavat uusimman tiedon, tekniikan ja innovaatiot. Tervetuloa kohtaamaan alan ammattilaiset näytteilleasettajina ja kävijöinä!

Lue lisää »

joulukuu 2018

Slush 2018

joulukuu 4 - joulukuu 5

Tech events are usually impressively lined up with the most accomplished and triumphant: their success is surely easy to recognize, but what’s much harder is to dig into their best kept secrets and the real practices they preach and work by. This year, our on-stage and off-stage program is going all out to give you the best, hands-on advice by entrepreneurs, for entrepreneurs. In 2017, over 2,600 startups, 1,600 investors, and 600 journalists from over 130 countries gathered to Slush…

Lue lisää »
+ Export Events