Älyputsari

 

http://www.wonderwells.com

Älyputsari . Puhdista älylaitteesi hetkessä.
Aivan uskomattoman helppo tapa pitää puhelimet ja padit puhtaina. 100 ml tehokasta puhdistusainetta ja 12 puhdistusliina All in One. Älyputsari on kotimainen tuote joka irroittaa rasvaiset sormenjäljet, meikkitahrat ja muut epäpuhtaudet silmänräpäyksessä. Älyputsarissa on 12 puhdistuspintaa jota kutakin voit käyttää noin 8-12 puhdistuskertaan. Puhdas näyttö toimii paremmin. Älyputsarin saat tarvittaessa täysin kustomoidulla etiketillä varustettuna mainoslahjaksi. Erinomainen myös tv-, lasi-, ja peilipintojen puhdistamiseen.

Name: Timo Äärinen

Email: timo.aarinen@wonderwells.com

Puhelinnumero: 041 4425491

Lisatietoja: Wonderwell’s Ky – Palkittu kotimainen valmistaja.
Wonderwell’s on perustettu vuonna 2000 ja Wonderwell’s tavaramerkki rekisteröitiin. Siitä lähtien olemme tasaisesti saaneet nimeä yrityksenä jonka tuotteissa on aina jotain uutta ja käytännöllistä. Uutuus ja keksinnöllisyys ovatkin meille itseisarvoja koska tuoteidealle voi saada patentin ainoastaan silloin kun se on uusi verrattuna olemassa oleviin tuotteisiin. Kehittämämme tuotteet ovat saaneet ystäviä jo yli kymmenessä maassa.

Vuonna 2005 meille myönnettiin Suomalaisen Työn Liiton Kultainen Avain – palkinto merkittävästä, luovasta, ennakkoluulottomasta panostuksesta suomalaisen yhteiskunnan rakentamisessa.

Keksijä: Timo Äärinen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Älyputsari”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.