Autoilijan ikkunan puhdistin

 

Autoilijan ikkunan puhdistaja
15 puhdistuspintaa ja iso painopinta.
Auton ikkunan sisäpuolella on milloin huurua ja milloin likaa. Aurinko kun paistaa oikeasta kulmasta niin ei eteen meinaa nähdä mitään. Normaalisti ikkunaa pyyhitään pipolla, huivilla tai rukkasilla. Silloin avuksi tulee autoilijan ikkunan pyyhin. Pyyhkäise ikkuna puhtaaksi kerta heitolla ja kun puhdistuspinta likaantuu niin repäise likainen pinta pois. Huuru toimii puhdistusaineena ja ikkunasta tulee puhdas ja taas näkee hyvin ajella. Todella riittoisa tuote pysyy käytössä pitkään. Huippusuosittu tuote edulliseen hintaan. Patentoitu kotimainen mainoslahja.

Kysy hinta ja ylläty positiivisesti. Kyllä! Avainlippu-tuote.

http://www.sopivat.fi

Timo Äärinen

timo.aarinen@wonderwells.com

0414425491

 

Lisatietoja: Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden antaa mainoslahjanasi Suomessa valmistettu Avainlippu-tuote järkevään hintaan.
Usein ajatellaan että kaikki mainoslahjat on tehty Kiinassa. Niin useasti onkin… Mutta… Jos jätämme kaikki välikädet pois ja Suomalaisilla yrityksillä on mahdollisuus ostaa suoraan kotimaiselta valmistajalta fiksuja tuotteita mainoslahjaksi niin silloin hinta ei nouse liian korkeaksi. Iso osa mainoslahjoistamme maksaa alle euron (sis. painatuksen). Olemme toimineet vuodesta 2000. Ota rohkeasti yhteyttä niin huomaat kuinka mutkatonta yhteistyö kanssamme on.

Keksijä: Timo Äärinen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Autoilijan ikkunan puhdistin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.