DROP NOT

 
 

DROP NOT -tuote on kehitetty todellisen ongelman ratkaisemiseen eli estämään kyynärsauvoja kaatumasta, tipahtamasta käyttäjältään. Vuosittain tapahtuu liian paljon onnettomuuksia kyynärsauvojen käyttäjille vain sen vuoksi, ettei sauvat ole käyttäjänsä hallinnassa, kun ne laitetaan hetkeksi tai pidemmäksi aikaa nojalleen odottamaan uutta käyttöä. Pahimmat onnettomuudet syntyvät siten, että kyynärsauva kumarrutaan poimimaan sen kaatumisen tai tipahtamisen jälkeen lattialta, maasta tai portaista jne. Erityisesti vanhusten ja liikuntaesteisten osalla ongelma on vaikein ja aiheuttaa vakavimmat vammat mm. pään iskeytymisen muodossa.
Tuote voidaan säätää käyttäjän pituuden ja muiden fyysisten mittojen mukaisesti. DROP NOT -tuotteen lukitus on helppokäyttöinen. Tuote voidaan toteuttaa tilaajan ja tai asiakasryhmän haluamilla mainoslogoilla, -väreillä ja materiaalit voidaan valita tilauksen yhteydessä. DROP NOT -tuote kuuluu Jesus Connects -tuoteperheeseen. Ja koska tuote on nyt tulossa markkinoille, aluksi otetaan vastaan ennakkotilauksia, jotta valmistuttaminen on kannattavaa.

Mikael Järvenkylä 050 3000 111

 

Keksijä: Mikael Järvenkylä

Kuvaus

Olin 13.12.2017 valokuitutyömaalla Espoossa alihankintatöissä ja jalkateräni jäi kaivinkoneen ruhjomaksi tapaturmaisesti. Tämä johti edelleen jatkuvaan toipilasaikaan ja ollessani kyynärsauvojen varassa, huomasin ongelman niiden käytössä ja hallinnassa. Kun kyynärsauvat laittoi mm. tiskipöydän reunaa vasten nojalleen, ne helposti lähtivät liukumaan reunaa myöden kaatuen lattialle. Toinen havainto oli se, että mitään ei voi tehdä käsillä kyynärsauvoilla liikkuessa, koska jos irrotat otteesi kahvoista, sauvat tippuvat ja tai ne kaatuvat välittömästi.

Käydessäni ortopedillä, tuli asia puheeksi ja kokenut Mehiläisen lääkäri kertoi, että ongelma on yleinen ja aiheuttaa vuositasolla liian paljon lisävammoja ja erityisesti ongelma aiheuttaa vakavia vammoja vanhusten ja muutoinkin liikuntarajoitteisten käyttäjien osalla. Kun kyynärsauva tipahtaa maahan, lattialle tai vaikka portaisiin ja käyttäjä kumartuu poimimaan sen, tasapaino helposti pettää ja potilas kaatuu ja lyö esimerkiksi päänsä kaatuessaan.

 Ajattelin, että olisi hyvä tuoda markkinoille lisälaite, jolla kyynärsauvat pysyvät käyttäjänsä hallinnassa, eikä ne pääse tippumaan ja tai kaatumaan hallitsematta. Tästä keksintöni syntyi, vapaan ideoinnin kautta. Nyt keksintö on tuotavissa markkinoille ja etsinkin parhaillani apulaitevalmistajaa, joka kiinnostuisi tuotteen markkinoille lanseeraamisesta lisenssisopimuksella tai muulla vastaavalla tavalla.

 Olen nimennyt tuotteen DROP NOT -tuotteeksi. Minulla on idea myös siitä, miten kyynärsauvoja voisi jatkojalostaa uutuustuotteeksi, jotka markkinoitaisiin omanaan ja tai DROP NOT -tuotteella varustettuna. DROP NOT -tuotteeseen on kehitteillä myös uusia lisäominaisuuksia, jotka voidaan myydä omina lisälaitteinaan, mutta niihin palataan myöhemmin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “DROP NOT”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Osasto: