Hölkkä-liivi

 

Hölkkä-liivi on kotimainen miehille ja naisille suunnattu uusi innovatiivinen liikuntaväline, joka on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Hölkkä-liivi tehostaa ja aktivoi ylävartalon voimaa ja liikkeitä lenkkeilyn aikana.

Hölkkä-liivi koostuu päälle puettavasta liivistä, kyynärpäihin asetettavista kyynärpannoista ja vastusnauhoista. Vastusnauhoja on eri vahvuuksilla, joita voi helposti vaihtaa oman mieltymyksensä mukaan.

www.holkka.fi

info@holkka.fi

0451606564

Keksijä: Tiina Sirén

Kuvaus

Näin syntyi Hölkkä-liivi

Tiina Sirén pohti taannoin, kuinka saisi lenkkien aikana aktivoitua ylävartalonsa lihaksia. Olkapää oli kipeytynyt päätetyöskentelystä, ja sauvakävely koiran kanssa tuntui hankalalta. Syntyi ajatus joustavista nauhoista, jotka antaisivat vastuksen käsien liikkeisiin. Tiina pyöritteli ideaa ja kehitti ylävartaloa aktivoivan liivin lenkkeilyyn. Keksintö palveli aluksi omaa harrastusta ja kehittyi sittemmin liikeideaksi.

“Äiti, toi on parempi kuin monet keksinnöt Leijonan luolassa!” innostui Tiinan 12-vuotias poika.
“Tuohan on loistava ajatus, tee tuosta itselles työ!” ehdotti puolestaan Tiinan isä.

Tiina sai rinnalleen ystävänsä Eveliina Oinaan. Yhdessä naiset ovat paneutuneet uutterasti tuotekehittelyyn: on tehty useita prototyyppejä, testattu erilaisia vastustasoja. Miesten liivimallisto on juuri valmistunut.

Liivi on jo saavuttanut kuuluisuutta: Vappu Pimiä on noteerannut sen radio-ohjelmassaan ja sitä on esitelty mm. Likkojen lenkillä Tampereella ja Oulussa.
Liiviä ovat myös testanneet yleisurheilun moniottelija Tiia Hautala salitreeneissään ja ex-yleisurheilija Salla Rinne.
Myönteistä palautetta on ropissut.

Tiinan ja Eveliinan tavoitteena onkin innostaa ihmisiä liikkumaan itselleen sopivalla sykkeellä ja nauttimaan luonnosta ja ulkoilusta ˗ kaikkina vuodenaikoina.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hölkkä-liivi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Osasto: