Kelakärry KK-2K6

 

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fviceraoy%2Fvideos%2F1936013519950958%2F&show_text=0&width=560
Lyhyt kuvaus tuotteesta: Helppokäyttöinen kelakärry johon mahtuu kyytiin jopa kaksi k6 kaapelikelaa. Kelakärry toimii kelapukkina sekä kärrynä kelojen liikutteluun. KK-2K6 kelakärry on jopa kolme kertaa nopeampi vanhaan tapaan verattuna. Mikä on vanha tapa? Se on kelojen pyörittely selkä kyyryssä kohteeseen yksi kerrallaan. Ylivoimaisesti markkinoiden monikäyttöisin. Tällä kelakärryllä teet työskentelystä tehokasta, ergonomista ja turvallista. Asentajalta asentajille parhaan työtuloksen saavuttamiseksi!

www.vicera.fi

 

Keksijä: Jyri Ahola

Kuvaus

Kelakärry

Kelakärryn idea lähti työmaalta tarpeesta. Urakkatöissä minua alkoi tympimään kun aikaa meni liian paljon kelojen hakemiseen ja kelapukit olivat epäkäytännöllisiä. Myös kelojen pyörittely selkä kumarassa on todella epäergonomista. Selvitin markkinat ja vastaavaa laitetta ei löytynyt mistään. Tiedustelin muilta asentajilta, että olisiko tällainen hyvä laite ja kaikki olivat sitä mieltä, että tällainen kelakärry olisi aivan ehdoton. Niinpä päätin suunnitella toimivan kelakärryn kaapelikelojen liikutteluun ja se toimii myös kelapukkina. Huomattavan paljon tehokkaampi, ergonomisempi ja turvallisempi kuin mikään aiempi tuote.