1. Etusivu
  2. /
  3. Keksinnöt
  4. /
  5. Korttisuoja

Korttisuoja

Korttisuoja estää pankkikorttisi luvattoman lukemisen.

Lähimaksukortit yleistyvät kovaa vauhtia. Aikaisemmista korteista poiketen lähimaksukorteissa on kortin sisälle astettu NFC-siru joka sisältää kaikki korttisi tiedot joita tarvitaan maksamiseen.

Lähimaksaminen perustuu siihen, että voit maksaa alle 25 euron ja keväällä 2019 50 euron ostokset siten että viet kortin vain maksupäätteen lähelle jolloin siru ja maksupääte kommunikoi keskenään ja maksu hoituu siten.

Valitettavasti siru on luettavissa myös muilla laitteilla kuin pelkästään maksupäätteillä. Maksukortin tiedot on helposti luetttavissa kännykällä ja nykypäivän taskuvarkaat pystyvät lukemaan korttisi tiedot muutamassa sekunnissa ilman että edes huomaat. . Nykytiedon mukaan on mahdollista luettujen tietojen avulla saada selville myös kortin takapuolella oleva kolminumeroinen turvakoodi.

Korttisuoja estää radiosignaalien pääsyn pankkikorttisi sirulle asti ja korttisi tiedot ei päädy rikollisten käsiin.

Keksijä: Timo Äärinen

Lisatietoja: Wonderwell’s Ky – Palkittu kotimainen valmistaja.
Wonderwell’s on perustettu vuonna 2000 ja Wonderwell’s tavaramerkki rekisteröitiin. Siitä lähtien olemme tasaisesti saaneet nimeä yrityksenä jonka tuotteissa on aina jotain uutta ja käytännöllistä. Uutuus ja keksinnöllisyys ovatkin meille itseisarvoja koska tuoteidealle voi saada patentin ainoastaan silloin kun se on uusi verrattuna olemassa oleviin tuotteisiin. Kehittämämme tuotteet ovat saaneet ystäviä jo yli kymmenessä maassa.

Vuonna 2005 meille myönnettiin Suomalaisen Työn Liiton Kultainen Avain – palkinto merkittävästä, luovasta, ennakkoluulottomasta panostuksesta suomalaisen yhteiskunnan rakentamisessa.

 

Lue lisää keksintöjen synnystä
timo.aarinen@wonderwells.com
041 4425491