1. Etusivu
  2. /
  3. Keksinnöt
  4. /
  5. PALIKKA ™

PALIKKA ™

Alkuperäinen PALIKKA™ muottielementti perustuu suomalaisiin patentoituihin ja mallisuojattuihin keksintöihin. PALIKKA on koko EUn alueella rekisteröity ja suojattu tavaramerkki. Palikka on jo 45 vuoden aikana parantanut suomalaisen rakentamisen ja asumisen laatua. Hyvä ääneneeristys ja kaiuton akustiikka. Puhdas sisäilma eikä radonia. Avainlippumerkki myönnettiin jo 1980- luvulla.

Kevyt Palikka on lämpöä erinomaisesti eristävä, paikoilleen jäävä muottielementti. Kun kantava teräsbetonirakenne ( -2 … 5 kerrosta ) on kovettunut, toimii paikoilleen jäävä Palikka valumuotti kivitalon erinomaisena lämmöneristeenä. On tiivis ilman kylmäsiltoja tai energianhukkareikiä. U- arvon valitset kuten haluat 0,17 …. 0,1 tai alle.
Ainoastaan alkuperäinen Palikka on luonnollisesti tuulettuva, siksi vain kuivia, terveitä ja homeettomia energiansäästötaloja Kuiva Palikka muottielementti ei ole mikään diffuusioavoin vettä imevä styroksiharkko. Rappaus tarttuu suoraan Palikkatalon kuivaan ulkopintaan. Terveitä Palikka energiansäästötaloja on vuosikymmenten kuuluessa rakennettu tuhansia monessa maassa.

Palikka muottielementeillä rakennat sujuvasti mitä haluat vuodenajasta riippumatta. Kaikki arkkitehtoniset muodot helposti yhdenlaisilla Palikoilla, rakenteet täyttä teräsbetonia. Paloluokka REI60. Turvallinen Palikka on puhdasta elintarvikelaatuista muovia ilman kiellettyä HBCD- ympäristyömyrkkyä tai muita haitallisia lisäaineita. Varo samantapaisuutta havittelevia piraattikopioita ja harkkojen styroksikorvikkeita!

Muita Palikka rakentamiseen liittyviä keksintöjä: ANTTU™ pika-antura ekologista pahvia, RADONIX ™ radonturvaprofiili, PALI ™ ikkunaprofiili, ULTRA™, ECOSTONE™ ja SEINÄX™ kierrätystuotteet jne.

Lue lisää keksintöjen synnystä
Keksinnön kotisivut
palikka@palikka.fi