1. Etusivu
  2. /
  3. Keksinnöt
  4. /
  5. Saunatrick

Saunatrick

Hei, Olen kultaseppä-muotoilija Joni Niittyvuopio, puutöiden harrastaja sekä “kova” saunomaan. Muotoilu ja käsityöt ovat aina olleet lähellä sydäntäni ja kaikki materiaali kiinnostaa. Saunatrick idea syntyi saunassa ja ideasta kolmen päivän sisään tein ensimmäisen proton. Siitä keksintöni tuotekehitys ja tie markkinoille käynnistyi ihan tosissaan.

SAUNATRICK on uusi kotimainen saunatuotemerkki. SAUNATRICK Woodpack –setissä on yhdistetty oivaltavasti kaksi tarpeellista saunatuotetta; saunatyyny ja selkänoja. Kasattuna se on myös kätevä kantopakkaus, joka sopii jokaiseen saunaan. Kotisaunassa SAUNATRICK:in sisälle voit kasata esim. tuoksut ja pesuharjan pieneen tilaan säilytystä varten ja saunoessa löydät kaiken tarpeellisen samasta paketista. Lenkkisaunoissa SAUNATRICK korvaa muovipussit ja kassit. Tuotteen sisälle pakkaat virvokkeet, shampoot, pefletit ja muut saunomistarvikkeet saunaan siirryttäessä. Samalla mukana on myös henkilökohtainen pään- ja selän tuki.

Saunatrick on innovatiivinen ja monipuolinen saunatuote, joka valmistetaan Suomessa. Valmitusmateriaalina käytetään tervaleppää, joka soveltuu parhaiten kosteisiin tiloihin. Kotimaisen suunnittelun ja työn lisäksi puulaji tekee Saunatrick-tuotteesta erittäin laadukkaan. Saunatrick:in suunnittelu on toteutettu huolellisesti käytännön tarpeiden kautta. Puolipyöreä ura, jonne selkänoja liu`utetaan, mahdollistaa tuotteen kuivumisen kauttaaltaan vaikka se kasataan kosteana. Tämä tekee Saunatrick-tuotteesta erittäin helppokäyttöisen. Kuivaus kasattuna pystyasennossa. Selkänoja tuo lisämukavuutta istuma-asennossa saunoessa. Saunan lauteet ovat lähes ainoita istuimia joissa usein on ikävä 90 asteen kulma. Saunatrick-selkänoja auttaa rentouttamaan alaselän, huomaat sen arvon hetkessä! Saunatyyny taas tekee makuuasennossa saunomisesta miellyttävämpää.

Lue lisää keksintöjen synnystä
Keksinnön kotisivut
joni.niittyvuopio@gmail.com